Lippigmentatie

 

De lippen zijn een belangrijke aspect in het gezicht. Ze bepalen o.a. de uitdrukking van het gezicht. Doormiddel van deze behandeling kun je je lippen optisch groter, symmetrisch laten lijken. Lippigmentatie geeft een mooi zacht kleurtje op de lippen, wat toegepast word met een machinale naaldmodule. Dit blijft gemiddeld 3 tot 5 jaar goed zonder een touch-up. De behandeling is pijnloos en doordat wij super efficiënt kunnen werken hoeven de klanten niet extreem lang in de stoel te liggen. Ook zijn er maar twee behandelingen nodig voor een optimaal effect. De prijs voor deze behandeling is €295.

 

Hierboven zie je een aantal foto's van na de behandeling.

Hoeveel kost het?

De kosten voor lippigmentatie zijn €295 inclusief bijwerken. Voor dit bedrag krijg je twee behandelingen. Vind je de kleur nog iets te soft na de eerste 2 behandelingen, dan kan je kiezen voor een 3e behandeling voor extra pigment toevoeging. Deze 3e behandeling bedraagt €150. 

Behandeling Prijs
Lippigmentatie behandeling €295 inclusief bijwerken
3e behandeling voor extra pigment €150

Hoelang gaat lippigmentatie mee?

De lippigmentatie gaat tussen 3 en 5 jaar mee. Er zijn wel uitzonderingen bij droge lippen of dames met een regelmatige koortslip. Heb je nog verdere vragen hierover stuur ons gerust een email.

Kan lippigmentatie bij iedereen worden toegepast?

Nee, lippigmentatie kan niet toegepast worden bij: Zwangere dames, hepatitispatiënten, diabetespatiënten, personen die hart- en vaatziekten hebben en personen die al een zeer lange tijd bloedverdunners innemen.

In welke kleur kan ik mijn lippen laten pigmenteren?

De kleur van de lippen wordt bepaald met verschillende tinten en mix kleuren, vanuit het mengen van de kleuren bepalen we welke kleur het mooi aansluit op je lippen en in het gezicht.

Is een behandeling pijnlijk?

Nee, zeker niet. Wij werken met een apparaat waar je super strakke lijnen mee kunt zetten, geen vlekken en korsten krijgt na de behandeling en waarvoor geen verdoving nodig is. Dat er geen verdoving nodig is zegt denk ik al genoeg, toch? De behandeling is volledig pijnloos!

Kan er een cover-up behandeling toegepast worden?

Wij kunnen uit een daglicht foto al veel halen het is dan ook verstandig om eerste de oude PMU te laten zien vanuit een duidelijke foto, je kan de foto via de Whatsapp verzenden. Vanuit hier kunnen we eventueel de mogelijkheden bespreken.

Wat is het genezingsproces bij lippigmentatie?

De eerste 3 dagen zijn je lippen best donker, tussen 4 tot 10 dagen heb je last van wat korsten, de vervelling gaat beginnen. Vanaf de vierde dag zullen er pigmentkorstjes ontstaan op de lippen. Deze mag je er niet afkrabben, doe je dit toch kunnen er ontstekingen ontstaan of het kleurpigment kan met de korst verdwijnen. De pigmentkorstjes zullen vanzelf loslaten als de huid eronder begint te genezen. Na 5-7 dagen is er bijna niets meer te zien van de pigmentatie. Dit is een normale reactie en na 3-4 weken zal de kleur ineens weer tevoorschijn komen. Wacht rustig de weken af van het proces. Het totale genezingsproces duurt 6-8 weken, daarna kunnen de lippen worden na behandeld.

Waar moet ik rekening mee houden voor en na de behandeling?

Wij raden je aan na de behandeling geen warm drinken te drinken, te drinken met een rietje, de eerste 72 uur na de behandeling géén watercontact te hebben zoals douchen, niet aan de lippen te komen bij vervelling en goed invetten met de crème die je van ons krijgt. De eerste 10 dagen géén make up op de lippen te doen, eventuele fillers kunnen geplaats worden na 2 weken, vooraf geen pijnstillers of bloedverdunners innemen, behandeling niet onder invloed van alcohol of drugs laten toepassen, twee weken lang niet te zwemmen of naar de sauna te gaan en een week na de behandeling niet te sporten.

Hoe kan ik contact opnemen met jullie?

Via ons contactformulier kun je contact met ons opnemen. Ook zijn wij op werkdagen dagelijks bereikbaar van 9.00 tot 21.00 via het telefoonnummer +31634539557.

Ik wil mijn lippen graag laten pigmenteren, waar kan ik een afspraak maken?

Je kunt ons bereiken via Facebook, Instagram, Snapchat, WhatsApp, telefonisch, het contactformulier en per e-mail.

Email: pmu.browslab@gmail.com

Telefoonnummer: +31634539557